{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Deus Ex: Human Revolution

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím, je tu další skvělá hra, která určitě zabaví každého, její jméno Deus Ex: Human Revolution , v této hře budete hrát za agenta, který bude jakoby napůl android a napůl zombie, vaše mise se budou odehrávat na lodi, kde vás bude čekat plno nemilosrdných nepřátel, toužících po vaší krvi. Když jsem se dozvěděl že si kámoš koupil tuto hru na steam, běžel jsem k němu strávil u něj skoro celý den hraním této hry, pokud i vás zajímá, co tato hra bude obsahovat, tak čtěte dál.

Zdravím, je tu další skvělá hra, která určitě zabaví každého, její jméno Deus Ex: Human Revolution , v této hře budete hrát za agenta, který bude jakoby napůl android a napůl zombie, vaše mise se budou odehrávat na lodi, kde vás bude čekat plno nemilosrdných nepřátel, toužících po vaší krvi. Když jsem se dozvěděl že si kámoš koupil tuto hru na steam, běžel jsem k němu strávil u něj skoro celý den hraním této hry, pokud i vás zajímá, co tato hra bude obsahovat, tak čtěte dál.

V této hře budete hrát za androida který je napůl zombie a napůl robot. Hra může příběhem připomínat trochu známou hru od Ubisoftu jménem Tom Clancy. Budete mít schopnosti známé jako noční vidění, rozeznávání tepla objektů kolem vás a tichost. Tato hra vám nabízí mnoho grafických vylepšení. Bude se zaměřovat na detaily těla vaší postavy, avšak hra po grafické stránce má par nedostaků, ale nijak to neovlivní hratelnost hry. Skoro celá hra se bude odehrávat na palubě lodi, cestou budete mít i nástrahy jako jsou lasery spojující východ, takže budete muset běhat po lodi a najít dotyčného, kterého budete muset zneškodnit, odřiznout mu dlaň nebo prst, aby jste ji mohli aplikovat do snímače, který vám vypne lasery a otevře dveře, aby jste se mohli dostat do další mise. Jako první věc co nazačátku uvidíte bude vymakanější engine, který přidává spoustu efektů a vylepšuje bloom, všelijaké odrazy a HDR. Hra svým grafickým spracováním může oproti předcházejícímu dílu působí o dost moderněji. Budou vás ve hře čekat mnohem vylepšené hračičky, jako jsou snímače dlaní, otisků a zbraně z budoucnosti. Příběh bude spíš takový sci-fi kde vás budou čekat některé zařízení a zbraně připomínajíci spíš budoucnost než současnost. Hodně lidí říká že předcházející díl je ,,graficky čistší". Avšak názory lidí na tuto hru jsou rozporuplné.

Ve hře budete možná vnímat i lepší grafiku a fyziku těla vašeho hrdiny. (viz. druhý obrázek). Cestou budete potkávat plno nepřátel, kteří se vám budou snažit skřížit cestu, například si vemte, že budete v bazénu a nad vámi bude strážce, který bude místnost hlídat, budete ho muset potichoučku stáhnout pod vodu a utopit ho tak, aby se o tom nedozvěděli strážníci v místnosti, na tyto akce se zaměřuje díl této hry. Ve hře budete mít spolehlivého guida, který vám ukáže co a jak dělat, taky budete mít možnost si na figuríně zkusit nějaké akce, skoky z vrtulníku apod. co se týče hratelnosti, bude přidáno hodně věcí, tělesných pohybů vaši postavy, lépe budou vypadat například přemety které budete cělat. Nebo houpání se na laně a šplhání. Nemusíte se bát že některé mise nepůjdou zvládnout vůbec, ano, sice některé místnustky budou těžší na dohrání, ale to není nevýhoda hry, nýbrž přednost. Bude tam hodně "rozvojek", představte si že příjdete a budou dvě cestičky, jedna do leva, jedna do prava, kterou se vydat? V jedné vás čeká úspěšné pokračování mise a v druhé? Plno nepřátel, které budete muset zneškodnit aby jste dostali nějaký menší bonusek. Já u této hry strávil 30h přerušovaným hraním u kamaráda, avšak se musím přiznat, při první zkoušce hry jsem od něj nechtěl odejít, ale zpět ke hře. Některé místnosti na lodi můžou být až klastrofóbní. Takže klaustrofobici pozor! Ne, to byl jen vtip. Pokračujeme ve hře.

Hra bude myslím že dle mého názoru úplně bez bugů, já sám osobně jsem ve hře žádný bug nenašel. Průměrný hráč by měl hru dohrát do konce během 100-150ti hodin. Tento díl bude kapánek kratší než předešlý díl, ale to u těchto moderních her takto bývá. V tomto díle budete získávat nové levely a možnosti upgradování zbraní nebo zvyšování účinností schopností vaši postavy. Samozřejmě tato hra nemůže být pro každého, to samozřejmě není žádná hra, která by byla pro všechny lidi. Ale je na každém z vás jestli si hru stáhnete/koupíte a zkusíte prožít příběh.

Verdikt: Hra plná dobrodružsví, od které můžete čekat maximální grafické vylepšení než u přecházejícího dílu, ale jak jsem již psal, není pro každého, ale to dělá tuto hru jedinečnou.

Co se dá od hry očekávat?

- hodně akce, napětí a dobrodružství

- skvělý a napínavý sci-fi příběh

- možnosti stáhnout si doplňky pro PS3

- občas až nudné animace a rozhovory, které nemusíte pochopit

- skvělé grafické spracování

- vylepšená fyzická zdatnost postavy

Cena: 999,- na E-shopu 790,-

Věk pro hraní této hry: 18

Minimální konfigurace

OS: Win XP,7,Vista

Procesor: 2GHz Dual Core

RAM: 1GB (XP)/ 2GB(7,Vista)

Grafická karta: NVIDIA GeForce série 8000/ATI Radeon HD 2000 série nebo lepší

HDD: 8.5 GB

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář